Без "таємниць": Гаврилюк задекларував квартиру в Чернівцях, придбану за кредитні кошти

Ані транспортних засобів, ані коштовностей депутат не має.

Нардеп Гаврилюк. Фото: ЖЖНародний депутат України від фракції "Народний фронт", активіст Євромайдану і козак 4-ї сотні Самооборони Майдану Михайло Гаврилюк опублікував свою електронну декларацію. Вона доступна на сайті Єдиного державного реєстру декларацій, повідомляють Патріоти України.

Нардеп має квартиру в Чернівцях площею 32 кв. м вартістю 217 тис. 150 грн. Примітно, що депутат 28 листопада 2007 р. придбав житло і цього ж дня оформив кредит на 11 тис. дол.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що депутат Гаврилюк першим подав свою декларацію в електронному вигляді. Пізніше з'ясувалося, що він не вказав там заробітну плату. А його колега Володимир Парасюк стверджує, що нарахував у декларації Гаврилюка щонайменше 10 помилок.

Гаврилюк стверджує, що заробітну плату в е-декларації він вказав, як і всі інші необхідні дані, але система не працює належним чином.

"Заробітна плата: ми вносили 2015 р. - 4 500 грн. Там вийшло у мене 75 тис. грн, вказав свою однокімнатну квартиру в м. Чернівці (вона у мене перебуває в кредиті в даний момент), вказав свій борг (я винен банку 11 тис. доларів). Все, що у мене було, я вказав", - розповів Гаврилюк.

"Проблема в тому...": Експерт розповів, що потрібно ЗСУ для перехоплення Х-101 і "Калібрів"

четвер, 2 травень 2024, 6:22

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко розповів, що, окрім F-16, допоможе Україні знищувати крилаті ракети Х-101 і "Калібр", передають Патріоти України. "Застосування авіації, для перехоплення Х-101 і КРМБ "Калібр" не є чимось унікальним і це...

Проросійський режим ставлеників Іванішвілі успішно розбудовує диктатуру московського зразку: Парламент Грузії затвердив закон про "іноагентів" у другому читанні

четвер, 2 травень 2024, 6:15

Парламент Грузії в середу, 1 травня, ухвалив у другому читанні законопроєкт про прозорість іноземного впливу, або закон про "іноагентів", який спровокував масові протести. Про це повідомляє Эхо Кавказа. . За його словами, закон про "прозорість іноземн...