Беззарплатний шатдаун у США: Джордж Буш привіз піцу Секретній службі (фото)

Співробітники Секретної служби США через призупинення роботи уряду вже майже місяць теж працюють без зарплати.

Світлину Джордж Буш-молодший розмістив у своєму Інстаграмі, інформуть Патріоти України.

«Я і Лора (Лора Буш, дружина президента – ред.) вдячні нашій Секретній служби та тисячам федеральних службовців, які так плідно працюють на нашу країну та не отримують грошей», — сказав Буш.

Екс-президент додав, що настав час «відкласти політику», зібратися демократам та республіканцям разом та покласти край так званому «шатдауну» уряду.

Як відзначають американські ЗМІ, Буш-молодший явно пішов за прикладом американського президента Дональда Трампа. Через продовження шатдаун Трамп вирішив за свій рахунок організувати частування для прийому футболістів в Білому домі. Були замовлені гамбургери, піца і картопля фрі.
Скільки часу триватиме шатдаун в США, поки невідомо. 19 січня Трамп пообіцяв виступити з телезверненням до нації і прояснити свою позицію з приводу злободенною теми.

Шатдаун в США почався 22 грудня 2018 року через те, що не був затверджений проект федерального бюджету. Документ не був узгоджений з-за непереборних протиріч між сенаторами і президентом Трампом. Американський лідер вимагає, щоб в бюджеті було закладено фінансування будівництва стіни на кордоні з Мексикою . Сенатори виступають проти цієї ініціативи.

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...