Бєня з відповіддю не забарився: Коломойський відповів на звинувачення в підступності

"Якщо це Рух за очищення, то чиститься треба в лазні, а не в синагозі", - відповів Коломойський Саакашвілі.

Ігор Коломойський. Фото: ЖЖ

Бізнесмен, колишній дніпропетровський губернатор Ігор Коломойський відповів на випад голови Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Михайла Саакашвілі, який розповів про те, що олігарх заважає йому проводити форуми Руху за очищення в Запоріжжі та Дніпропетровську. Коломойський заявив, що не має до цього ніякого стосунку, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Українську правду". "Якщо це Рух за очищення, то чиститься треба в лазні, а не в синагозі", - додав Коломойський.

Нагадаємо, Михайло Саакашвілі розкритикував телеканал "1 + 1", що належить олігархові Ігорю Коломойському, за відеосюжет, в якому екс-президента Грузії звинувачують у тязі до розкішного життя. Раніше в сюжеті ТСН українського телеканалу "1 + 1", що належить бізнесменові Ігорю Коломойському, розповіли про те, як Михайло Саакашвілі в Facebook оприлюднив відеозапис, на якому нібито зафіксовані секретні позиції блокпостів сил АТО на Донбасі.

"Ми не станемо стороною конфлікту": У Німеччині запропонували збивати дрони над заходом України силами ППО країн НАТО

субота, 11 травень 2024, 21:44

Члени німецького парламенту від урядових "Зелених" та "Вільних демократів", а також опозиційної ХДС виступають за те, що системи протиповітряної оборони країн НАТО збивали дрони над західною частиною України, передають Патріоти України. "Це розвантажит...

"Врешті, невдахи-окупанти згоріли разом із авто": Група загарбників на багі намагалася прорвати оборону військових єгерів (відео)

субота, 11 травень 2024, 21:24

Російські війська намагалися штурмувати на багі позиції десантників 71-ї єгерської бригади. Захисникам вдалося ліквідували окупантів. Про це йдеться на сторінці бригади. Група російських окупантів на багі намагалася прорвати оборону підрозділу 71-ї єге...