Бій тривав близько години: У Старогнатівці диверсанти намагалися прорватися під прикриттям БМП

Однак ворога вдалося зупинити.

Ілюстрація: ЖЖ

Розвідувальна група бойовиків під обсріли з БМП та АГСів спробувала підійти до Старогнатівки, ще одна ворожа ДРГ в районі Новогригорівки натрапила на міну Про це пишуть волонтери спільноти "Повернись живим" у Фейсбуці, передають Патріоти України.

"У Старогнатівці та поблизу Богданівки вчора протягом дня ворог обстрілював наші позиції зі стрілецької зброї, АГСів, підствольних гранатометів. Також дуже активно працював снайпер. Тут вдень під обсріли з БМП та АГСів спробувала підійти до наших позицій розвідувальна група. Бій тривав близько години, ворога вдалося відігнати. Ще одна розвігрупа намагалася підійти в районі Новогригорівки, але натрапила на міну. Чи хтось з сєпарів вижив, чи ні, наші військові, кажуть, - не перевіряли", - йдеться у повідомленні.

За даними волонтерів, артилерією калібру 122 мм і 152 мм "накривали" позиції у Авдіївці. В основному снаряди летіли по промзоні. Також тут ворог працював крупнокаліберними кулеметами та гранатометами. Наші бійці стріляли у відповідь.

"Сьогодні протягом дня по бійцям у Авдіївці також стріляють з кулеметів та гранатометів. Також артою били і по Майорську. Кілька снарядів прилетіло і у Зайцеве. Інтенсивно обстрілювали наших бійців з АГСів, СПГ. Близько 23:00 ситуація нормалізувалася. Також у цьому районі занадто активізувалися ворожі розвідники. А кілька годин тому сєпари зі стрілецької зброї обстріляли наші опорні пункти в Зайцевому", - пишуть волонтери.

В Троїцькому вночі зі стрілецької зброї обстрілювали деякі позиції ЗСУ. "У Мар'їнці та Красногорівці ворог стріляв з 82 мм мінометів та БМП. Напевно так вони вітають місцеве населення і ЗСУ з другою річницею звільнення цих міст. В Мар'їнці дуже активно працюють розвідгрупи росіян, вони намагаються щовечора штурмувати наші позиції. А також не дають спокою снайпери", - зазначають волонтери.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...