Бій тривав вісім годин: У штабі АТО повідомили про великі втрати ЗСУ на Донбасі

Ілюстрація: goloskarpat.info

За останню добу в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі загинули п'ять українських військових, ще чотири - отримали поранення. Про це на своїй сторінці в Facebook пише прес-центр штабу АТО, повідомляють Патріоти України.

Так, стан здоров'я одного військовослужбовця важкий, трьох - задовільний.

Відзначається, що протягом доби на Луганському напрямку більш за все гаряче було на підступах до Кримського. Там відбулося зіткнення, яке тривало близько восьми годин.

"Українськими бійцями було знищено чотирьох окупантів, ще п'ятеро - поранені. На жаль, загинули і чотири наших герої, ще двоє були поранені", - сказано в повідомленні.

На Донецькому напрямку гаряче було на Приазов'ї. Там окупанти випустили понад два десятки мін різних калібрів.

"Загалом, за минулу добу по всій лінії зіткнення зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню з боку супротивника, в тому числі одне бойове зіткнення. Майже в кожному випадку військовослужбовці Збройних сил України відповідали противнику прицільним вогнем", - додали в штабі.

Уточнюється, що втрати ворога за цю добу - 17 осіб: 8 - загиблих і 9 - поранених.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...