''Біля розбитого корита!'': У Росії влаштували істерику через змінену Конституцію України

Депутат Держдуми Росії Руслан Бальбек назвав рішення Верховної Ради про внесення в Конституцію України змін, що закріплюють курс на вступ у ЄС і НАТО, безнадійним, повідомляють Патріоти України.

"Про європейський та атлантичний шлях України в Києві говорять ще з 2005 року, але чи то траса до цього "світлого майбутнього" крива, чи величезними тріщинами пішла, але ніяк Україна далі старту не просувається", - сказав він RT.

На його переконання, фраза "Україна — це Європа" залишилася лише словосполученням, яке не має відношення до реального життя. "А партнери по НАТО, крім списаної техніки і прострочених пайків, більше нічого не пропонують", — пояснив депутат.

За словами Бальбека, Україна як і раніше стоїть "біля розбитого корита своїх європейських сподівань". "А будуть вони оголошені словами чи відображені на папері — для життя країни й населення не має ніякого значення. Втім, Верховна Рада зобов'язана показувати свою потрібність народу, ось і приймає рішення свідомо безнадійні" — завершив він.

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...