Більше не заважають собі та іншим: Волонтери розсекретили імена загиблих у Сирії найманців Путіна (фото)

Деякі з ідентифікованих російських найманців ПВК "Вагнера" раніше воювали на Донбасі на стороні незаконних збройних формувань.

Росіян у Сирії ліквідували швидко та ефектно. Фото: Рейтерс.

Волонтери міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm, команда проекту "Ихтамнет_м0209" і хактівісти Ukrainian Cyber Alliance ідентифікували ще 20 найманців, які входять до складу гаубичного самохідного артилерійського дивізіону так званої ПВК "Вагнера". Серед них також були пізнані ще двоє російських найманців, які раніше загинули в Сирії. Про це повідомляється на сайті InformNapalm, передають Патріоти України.

Зазначимо, що деякі з ідентифікованих російських найманців ПВК "Вагнера" раніше воювали на Донбасі на стороні незаконних збройних формувань. Один з найманців був зафіксований у формі сирійського військовослужбовця з підрозділу "Соколи Пустелі".

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...

"Хороші продавці гною носять його зразки в роті": Кірбі висміяв росіян, які пов'язують Україну з терактом під Москвою

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:56

Російські чиновники, які шукають «український слід» у теракті під Москвою, здаються доволі хорошими продавцями гною. Про це заявив координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, передають Патріоти України з посиланням на The Hill. Кірбі вкотре під...