Більше сотні: Стало відомо про колосальні втрати терористів "ЛДНР" на Донбасі

Бойовики збільшили кількість атак на бійців ООС, зросло і число їх втрат.

Ілюстрація: 24tv.ua

З початку Операції об'єднаних сил на Донбасі, яка стартувала 1 травня, терористи на Донбасі зазнали масштабних втрат, повідомляють Патріоти України.

Так, були ліквідовані 115 осіб і ще 149 отримали поранення. Відзначається, що всі втрати, які ЗСУ завдали ворогові, - це лише вогонь у відповідь на обстріли противника, що не суперечить Мінським угодам.

Не обійшлося без втрат і в рядах Збройних сил України - дев'ять убитих і 83 поранених. При цьому противник значно збільшив кількість обстрілів.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Влада Китаю взяла на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le Fi...