Більшість росіян не хоче війни, але Путін готується: Генерал попередив українців

Перш за все російського президента цікавить не війна проти усього світу, а саме проти України.

Ігор Романенко. Фото: Народний Оглядач.

Президент Росії Володимир Путін спроможний почати Третю світову війну, але наразі він більше готується до війни з Україною, передають Патріоти України.

"Він готується до війни з Україною, але з усім світом навряд чи. Хоч він і готує свій народ говорячи, що вони попадуть у рай. Незважаючи на пропагандистський дурман, більшість росіян не хоче війни",- сказав у коментарі екс-заступник голови генштабу Збройних сил України, генерал-лейтенант Ігор Романенко.

За його словами, для наступу РФ потрібно зібрати на кордоні з Україною як мінімум 240 тис. особового складу ЗС РФ, і позаминулого року проводилися подібні військові навчання.

"Якщо не вийде з виборами, в нього буде готовий військовий варіант по Україні", – сказав генерал-лейтенант. Як раніше повідомлялося, Росія збільшує кількість техніки і особового складу на окупованих територіях Криму, Донбасу і вздовж кордону з Україною.

Загалом на цих територіях розгорнуте наземне угруповання загальною чисельністю понад 80 тисяч військовослужбовців, приблизно 1400 артилерійських і ракетних систем залпового вогню, 900 танків, 2300 бойових броньованих машин, більше 500 літаків і 300 вертольотів.

В акваторіях Чорного, Азовського, Егейського морів виконують завдання понад 80 російських кораблів і 8 підводних човнів, у тому числі ударних — 23 кораблі й 6 підводних човнів.

Джерело: Обозреватель

Оце так поворот! Союзники Путіна таємно поставляють Україні боєприпаси, - WSJ.

вівторок, 19 березень 2024, 9:01

Чехія використовує контакти часів холодної війни, щоб отримати такі необхідні Україні боєприпаси. В умовах, коли допомога США в постачанні зброї заблокована, виробництво боєприпасів на Заході повільно зростає, а запаси Києва скорочуються, Прага закупов...

Заява людини чиї слова, доведено, на вагу золота: "Незабаром європейські компанії вироблятимуть необхідну для України кількість боєприпасів", - президент Чехії Павел

вівторок, 19 березень 2024, 8:38

Європейські компанії незабаром будуть спроможні виробляти необхідну кількість боєприпасів, як для себе, так і для України. Про це заявив президент Чехії Петр Павел, інформує Радіо Свобода. "Виробництво необхідної кількості снарядів потребує часу. Це ви...