Бюджетна інавгурація: Емманюель Макрон одягнув костюм за €450, дружина - взяла напрокат (фото)

Підхід нового президента Емманюеля Макрона до витрат може бути "сигналом", що він не має наміру уподібнюватися своїм попередникам в плані великих витрат на свій зовнішній вигляд.

Емманюель Макрон з дружиною Бріжит під час інавгурації. Фото: Hello.ru.

Новообраний президент Франції Емманюель Макрон на інавгурації був одягнений в костюм вартістю €450, а його дружина Бріжит взяла своє вбрання в будинку моди Louis Vuitton напрокат, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

ЗМІ пишуть, що така поведінка з боку нового президента Франції та його дружини "сама по собі заслуговує на увагу" після того, як під час передвиборчої гонки стався скандал з одним з її лідерів Франсуа Фійоном, якого звинувачували в тому, що він прийняв у подарунок два костюма загальною вартістю €13 тис.

Опитування громадської думки показують: чесність є однією з головних якостей, які хочуть бачити французи в своєму президентові, а тому вибір Макрона в одязі є "сигналом", що він буде відрізнятися від своїх попередників.

Нагадаємо, що екс-президент Франції Ніколя Саркозі отримав прізвисько "bling-bling president" за свій показний спосіб життя, а його наступника Франсуа Олланда критикували за великі витрати на перукарню.

Внаслідок нічної повітряної атаки росіян в Україні пошкоджені теплові та гідроелектростанції - Укренерго

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:14

Війська РФ вночі 29 березня під час масованої комбінованої атаки вдарили по енергетичних об’єктах. Про це повідомляє Укренерго. Внаслідок обстрілу зазнали пошкодження теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах. . Як зазначаєт...

Путін готується підняти податки: Війна проти України коштує Росії $300 млн на день, - WSJ

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:59

Щодня на війну проти України країна-агресор Росія витрачає близько $300 мільйонів. До того ж це сума без урахування масштабного переозброєння РФ та санкцій із боку Заходу, передають Патріоти України. . Про це йдеться у статті The Wall Street Journal з...