​«Блакитна мрія компашки Яценюка-Авакова», - Саакашвілі про мрії красти без перешкод з його боку

Голова Одеської ОДА відповів на звинувачення, що він нібито незаконно оформив собі відрядження на Мюнхенську конференцію з безпеки 11-12 лютого.

Міхеїл Саакашвілі

Патріоти України пропонують ознайомитися з заявою, котру Міхеїл Саакашвілі опублікував на своїй сторінці Фейсбук.

Блакитна мрія компашки Яценюка-Авакова, щоб цей невгамовний Саакашвілі нарешті закрився в своїй Одесі, а краще взагалі у шафі вдома і дав їм спокійно красти.

Я їздив до Мюнхена на запрошення оргкомітету для того, щоб зустрітися з лідерами та політиками з різних країн, спілкувався з міжнародною пресою.

Чомусь у Яценюка не виникало питання, що я роблю на Мюнхенській конференції взимку 2014 року, коли я, взявшись за руки з іншими лідерами майдану, ходили від одного лідера до іншого, намагаючись отримати підтримку для повалення режиму Януковича.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...