"Блювати хочеться": У мережі висміяли кримський портрет Путіна і Медведєва

Користувачі соцмережі піддали критиці портрет із зображенням президента РФ Володимира Путіна, російського прем'єра Дмитра Медведєва та окупаційного главу Криму Сергія Аксьонова.

Фото: ЗМІ

Журналіст Олексій Венедиктов опублікував фото портрета із зображенням правлячих російських еліт на тлі кримських визначних пам'яток, який висміяли користувачі соцмережі. Відповідну картину Венедиктов опублікував в Instagram, повідомляють Патріоти України.

"З добрим ранком і останнім тижнем 2017 року. Подобається?" - написав він.

У відповідь на це користувачі соцмережі піддали критиці портрет із зображенням президента РФ Володимира Путіна, російського прем'єра Дмитра Медведєва та окупаційного главу Криму Сергія Аксьонова.

"Якісь шахраї загороджують вид на воду", - зазначив sam.sense.

"Блювати хочеться", - пише salminaevgeniia.

"Ага, ціни на паливо і на продукти теж "подобаються"!" - наголосив parketplus.

"Які огидні пики!" - резюмував moto_rozbyshaka.

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...

"Нам сказали, що назад нас можуть не забрати": Боєць 3-ї штурмової розповів про польоти до оточеного Маріуполя та секретну операцію: "Апокаліпсис"

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:26

Боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів про польоти до оточеного Маріуполя. Він зазначив, що тоді командири шукали добровольців, щоб здійснити цю місію. Про це він розповів в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Барсік" зазначив, що було б...