"Бо не ходила на роботу": У Верховній Раді пояснили, чому не платять Надії Савченко зарплату

Виплат не отримують і її родичі.

Надія Савченко. Фото: ЖЖВерховна Рада не нараховувала заробітну плату депутатові від фракції "Батківщина" Надії Савченко, що перебуває в російській в'язниці, через її відсутність на роботі. Про це у відповіді на запит Українських Новин повідомив апарат Ради, повідомляють Патріоти України.

"Відповідно до табелів обліку відпрацьованого часу народними депутатами - членами Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки й оборони, наданим цим комітетом з вересня 2015 по березень 2016 року, народному депутатові Савченко Н.У не відмічено жодного робочого дня. Таким чином, заробітна плата не нараховувалася, податки в державний бюджет не утримувалися", - сказано у відповіді на запит.

Апарат Ради не зміг відповістити на запитання про наявність механізму одержання зарплати родичами або іншими уповноваженими депутата й перенаправляв його в Міністерство соціальної політики.

Коштує 16 млн доларів! ЗСУ збили російський вертоліт Ка-52 "Алігатор"

понеділок, 13 травень 2024, 15:30

>Воїни 47 окремої механізованої бригади приземлили російський вертоліт Ка-52 «Алігатор». Вартість одного такого - $16 млн. Про це йдеться у повідомленні 47 ОМБр. "Дякуємо бійцям зенітного ракетно-артилерійського дивізіону за роботу. Працюємо далі!", - ...

"Бавовна" була потужна: ЗСУ знищили склад боєприпасів окупантів на Луганщині біля кордону з РФ (відео)

понеділок, 13 травень 2024, 15:27

Захисники завдали удару по складу боєприпасів росіян в окупованому Сорокиному на Луганщині. . Дослівно Лисогор: "В окупованому Сорокиному (Краснодоні) вибухнув склад з БК. Це вже третя надзвичайна ситуація в тилу росіян на Луганщині упродовж тижня. І ...