Боярішник допоміг? Російському СК привиділись українські "Точки-У"

Сама ж Росія відхрещується від поставок озброєння бойовикам і взагалі від причетності до ситуації, яка склалася на Донбасі.

Ілюстрація: 24today.netУ Російському Слідчому комітеті заявляють, що нібито знайшли докази застосування українською армією ракетних комплексів "Точка-У" в населених пунктах Луганської області. Про це заявила в.о. керівника управління взаємодії із засобами масової інформації СК Росії Світлана Петренко? передають Патріоти України.

"Слідчими СК Росії процесуально закріплені докази застосування українськими військовими ракетних комплексів "Точка-У" по населених пунктах Луганської області: в місті Луганську, в селах Новосвітлівка і Тернове, в Краснодонському районі, в місті Ровеньки, в селищі Ювілейне міста Луганська", - заявила вона.

У повідомленні наголошується, що мова йде про 2014 і 2015 роки. При цьому за весь час подій на Донбасі Слідком не повідомляв про розслідування застосування бойовиками російських РСЗВ "Град", системи "Бук", якою був збитий малайзійський боїнг, крім того, немає жодного розслідування про постачання Росією озброєння на територію України, а також про те, яким чином в Україні на боці бойовиків воюють російські військові.

Сама ж Росія відхрещується від поставок озброєння бойовикам і взагалі від причетності до ситуації, яка склалася на Донбасі. При цьому на окупованих територіях ходять російські рублі, ватажки бойовиків були помічені біля АП РФ, а помічник президента РФ Владислав Сурков – на окупованих територіях.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...