Бояри Х*йла: Шойгу протягнув зятя на вагому посаду в РФ

Новий заступник генерального прокурора Чайки одружений на старшій дочці Сергія Шойгу.

Олексій Захаров. Фото: seychas.info.

Новим заступником генерального прокурора Росії Юрія Чайки став глава прокуратури Московської області Олексій Захаров, який є зятем міністра оборони РФ Сергія Шойгу. Його кандидатура була підтримана профільними комітетами в парламенті, повідомляють Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

При цьому, вніс пропозицію президент Росії Володимир Путін. Зазначається, що Захаров буде курирувати Північно-Західний федеральний округ. Народився він 9 березня 1971 року в Архангельську. Захаров закінчив Саратовську державну академію права, працював слідчим органів прокуратури Підмосков'я, потім був заступником і прокурором Басманного району Москви і одним із керівників Північно-Західної транспортної прокуратури.

Зять Шойгу також обіймав посаду заступника начальника головного управління з нагляду за слідством Генпрокуратури і пропрацював шість років прокурором Московської області. Захаров має чин держрадника юстиції другого класу. Відомо, що новий заступник генерального прокурора одружений на старшій дочці Шойгу.

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...