Бойовик "ДНР" розкритикував московське керівництво і назвав топ-6 промахів при створенні "молодих республік"

В кращих совкових традиціях в "ДНР" почали валити все на "папєрєдніків" - звинуватили Зурабова у непрофесійності і некомпетентності.

В "ДНР" назвали 6 промахів при створенні "республіки". Фото: rusvesna.su.

Бойовик "ДНР" Андрій Червонець назвав шість головних втрачених можливостей російських кураторів при плануванні створення "Новоросії". Про це він написав в своєму блозі, передають Патріоти України.

Головна помилка, на думку найманця, - дипломатичні прорахунки посла Росії в Україні Михайла Зурабова.

"Хто його призначив на цю посаду? Поніс він відповідальність за свою некомпетентність / свідомий саботаж? "- обурився бойовик.

Другий промах - передача Росією Україні озброєння з захоплених військових баз в Криму.

Упущена можливість №3 - відсутність російських кураторів в Луганську і Донецьку в 2014 році під час подій в Слов'янську.

Після проведення референдуму в "ЛДНР" Росія не визнала його результати, а фейкові утворення - як самостійні держави. На думку "Червонця", цей четвертий недолік міг би запобігти серйозним бойовим діям.

П'ята помилка - нерішучість Кремля. Москва нібито зупинила наступ бойовиків у вересні 2014 року.

Шоста можливість - Росія перешкоджає створенню об'єднаного з "ДНР" та "ЛНР" утворення з єдиним адміністративним центром.

За словами найманця, керівництво РФ не може остаточно вирішитися ні на один з варіантів, а в результаті Донбас лихоманить вже третій рік. Після кожної зустрічі в Мінську кількість загиблих щодня зростає, а регіон може перетворитися на випалену землю.

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...

Чи бути депортації? Як вплине рішення з припиненням видачі паспортів на біженців у Німеччині - влада дала категоричну відповідь

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:05

У Німеччині відреагували на рішення про припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном та призупинення надання їм консульських послуг. Там зазначили, що у ФРН українці чоловічої статі мають однаковий з жінками статус захи...