Агресору дали по зубам: Бойовики в бою з силами АТО під Жолобком зазнали серйозних втрат

Бойовики в результаті зіткнення, що зав'язалося, отримали серйозну відсіч з боку українських військових.

В "армії" "ЛНР" чергові втрати – 2 вбитих і 5 поранених в районі Жолобка та висоти 195.3. Як стало відомо групі "Інформаційний спротив", дві групи бойовиків спробували зобразити рейд до передових позицій ЗСУ з метою раптового обстрілу, передають Патріоти України.

«Були помічені, і в результаті зіткнення, що зав'язалося, отримали серйозну відсіч - спочатку стрілецькою зброєю, а потім при відході потрапили під українські 82-мм міномети. Терористи відступили зі значними втратами», – повідомили в «ІС».

Нагадаємо, за даними прес-центру штабу АТО, за минулу добу дев'ять наших захисників отримали поранення, четверо – бойові травми. Двоє військовослужбовців Збройних сил загинули. У штабі розповіли, що військові загинули поблизу Авдіївки в результаті обстрілу позицій з окремих механізованих бригад з танку, мінометів калібру 120 мм і 82 мм.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...