"Болячка їм із черв'ячкою": Український дипломат "потролив" росіян медаллю нацистів (фото)

Андрій Олефіров показав схожість між гітлерівською Німеччиною і путінською Росією.

СкріншотУкраїнський дипломат, надзвичайний і повноважний посол України у Фінляндії Андрій Олефіров тонко "потроллил" росіян і прихильників анексії Криму, повідомляють Патріоти України.

Так, у своєму Twitter-акаунті Олефіров порівняв нагороди за окупацію Криму Росії та нацистської Німеччини. "Нацисти в 1942 році, як і рашисты зараз вірять, що захопили Крим назавжди.

"Болячка їм із черв'ячкою", як казала моя покійна бабуся з Донбасу", - прокоментував свій твіт посол. В якості ілюстрації дипломат використовував російську медаль за так зване "повернення Криму" і пам'ятний знак солдатів Третього рейху, які брали участь у захопленні Кримського півострова в 1941-1942 роках.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...