"Болотов давно і багато пив. Ще під час подій кожен день до вечора був "недоступний": Терорист Стрєлков про те, від чого насправді загинув "екс-глава" "ЛНР"

Втім, і версію вбивства відкидати не варто.

Терорист Стрєлков. Фото: press-centr.comРосійський диверсант Ігор Гіркін (Стрєлков) прокоментував інформацію про смерть першого ватажка "ЛНР" Валерія Болотова. На своїй сторінці у соцмережі він написав, що про цю смерть "не став однозначно говорити, що мав місце злий намір", повідомляють Патріоти України.

"Болотов давно і багато пив. Ще під час подій кожен день до вечора був "недоступний", - написав Стрєлков.

Однак він зазначив, що "все одно викликає питання той факт, що його раптова смерть сталася менше місяця за часом, після того як він публічно звинуватив пана Плотницького в зраді ЛНР"

"Оскільки покійні Беднов, Мозговий, Іщенко і Дрьомов були його попередниками щодо своїх висловлювань про дану пику. Втім, останнім часом все "герої Російської Весни" "мруть як мухи". Крім зовсім вже відвертої погані - та вся жива й здорова", - написав Стрєлков.

Новий поворот: Коломойському повідомили про підозру в організації замовного вбивства

середа, 8 травень 2024, 9:59

Олігарху Ігорю Коломойському повідомили про підозру в організації замовного вбивства директора однієї з юридичних компаній. Дослівно: "За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора відомому бізнесмену, підозрюваному в легалізації майна, от...

Росія атакувала Україну 55 ракетами і 21 "Шахедом": Олещук розповів, скільки цілей знищила ППО

середа, 8 травень 2024, 9:47

Уночі 8 травня російські війська атакували Україну 55 ракетами різних типів та 21 ударний дроном, 59 ворожих повітряних цілей вдалося знищити. Пряма мова Олещука: "У ніч на 8 травня 2024 року російські окупанти завдали комбінованого удару ракетами різн...