"Большой привет российским гражданам. Ваши доходы отправляются на содержание захваченных территорий": Росіянам вказали на місце через "зарплати" для "ЛДНР"

Помічник президента Росії Владислав Сурков пообіцяв терористам "ДНР" підняти зарплати на окупованій території Донбасу. Його слова викликали хвилю обурення у соцмережах, повідомляють Патріоти України.

Багато відзначили той факт, що тепер зв'язок Росії із захопленням частини Донбасу стає очевидним. Український журналіст Роман Цимбалюк у своєму Facebook написав, що тепер росіянам доведеться зі своєї кишені сплачувати зарплати у "ДНР".

"Я із них не можу. З одного боку, розповідають "про громадянську війну". З іншого — кремлівський начальник обіцяє своєму гауляйтеру "збільшити заробітну плату для цілої низки груп населення". Чому вони ображаються, коли їх називають окупантами? Великий привіт російським громадянам. Ваші доходи відправляються на утримання захоплених територій, а ви слухайте далі, що навколо вороги", — написав він.

У той же час фіцер 53-ї ОМБр ЗСУ Анатолій Штефан заявив, що саме такою у розумінні росіян і є "громадянська війна" в Україні. Коли Москва не визнає причетності до захоплення Донбасу, але тим не менше "підвищує" зарплати в "ДНР".

"Особливості "громадянської" війни в Україні — це коли російський уряд говорить про підвищення заробітних плат на окупованих територіях", — написав він у Facebook.

У коментарях зазначили, що такі дії російського уряду вже не викликають здивування. "Просто вони альтруїсти. І гроші виділяють на ЗП, і санкції приймають за це", "Ось за "ЛНР" прямо прикро стало", — з іронією написали користувачі.

Також у багатьох російських телеграм-каналах уже з'явилися жарти і меми щодо заяви Суркова.

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...