​Бред от скреп: Міноборони Росії заявило, що США і Британія самі винні у тому, що російські військові бомбардували їхню базу

За словами високопоставленого представника Москви, коаліціанти не повідомили росіян про те, що в цьому місці знаходиться їхня військова база, а значить ЗСУ можуть спокійно бомбити цю ділянку і війська НАТО.

Джобар - район Дамаска, контролируемый боевиками группировки Джебхат ан-Нусра. Архивное фото

Те, що база західних союзників не такий дрібний об’єкт про котрий може не знати ГРУ звісно у Шайгу воліють мовчати, зазначають Патріоти України

США та Британія несуть відповідальність за те, що військовослужбовці коаліції в Сирії можуть опинитися в районах, де російська авіація здійснює авіаудари. Про це заявив представник Міноборони РФ генерал-майор Ігор Конашенков, повідомляє "РИА "Новости".

За словами Конашенкова, Росія постійно і всіма доступними каналами закликає партнерів надавати інформацію про розташування підконтрольних їм загонів "поміркованої опозиції".

Однак замість цього, підкреслює Конашенков, Росія постійно чує закиди про те, що "не треба було завдавати ударів по якимось районам чи цілям".

Представник оборонного відомства додав, що навіть після нанесення в червні удару по табору підготовки бойовиків в районі Ат-Танф від американських колег звучала фраза: "Не бийте туди, куди ви тільки що вдарили!".

Представник Міноборони РФ наголосив, що США та Британії потрібно "перейти від слів до справи і приступити до спільних дій проти міжнародних терористичних угрупувань у Сирії".

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...