Буде друге отруєння? Путін назвав Скрипаля "покидьком" та "зрадником батьківщини"

Президент Росії Володимир Путін назвав Сергія Скрипаля, що постраждав від отруєння російськими спецслужбами, "покидьком" та зрадником, повідомляють Патріоти України.

"Деякі інформаційні джерела проштовхують думку, що пан Скрипаль - ледь не правозахисник. Він просто шпигун, зрадник Батьківщини", - цитує ТАСС заяву російського лідера на засіданні форуму "Російська енергетична тиждень". "Він просто покидьок, от і все", - уклав Путін.

Нагадаємо, 4 березня колишнього співробітника російського ГРУ, подвійного агента Сергія Скрипаля та його доньку Юлію виявили без свідомості в британському місті Солсбері. Слідство дійшло до висновку, що вони були отруєні нервово-паралітичною речовиною типу «Новачок», розробленою в СРСР. 5 вересня британська поліція повідомила, що підозрює в отруєнні Скрипалів громадян РФ Олександра Петрова та Руслана Боширова.

Міністр безпеки Великобританії Бен Уоллес заявив, що основну відповідальність за отруєння Скрипалів покладає на президента РФ Володимира Путіна. Він зазначив, що Петров і Боширов є співробітниками ГРУ. У Кремлі, у свою чергу, стверджують, що Петров і Боширов - цивільні особи.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...