Буде "торг"? У Путіна анонсували зустріч з Трампом

У Кремлі заявили, що продовжують підготовку до зустрічі президента РФ Путіна з очільником Білого дому Трампом в Аргентині під час саміту G20. Про це з посиланням на заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова інформує ТАСС, повідомляють Патріоти України.

Підготовка триває, зустріч узгоджена. Будь-якої іншої інформації від американських візаві ми не маємо. Ми звернули увагу на заяву Трампа, також ми звернули увагу на вчорашню вечірню заяву моєї колеги з Білого дому, яка говорила, що Трамп планує провести ряд зустрічей, в тому числі і з Путіним, – наголосив Пєсков.

Також представник Кремля взявся по-своєму трактувати слова американського лідера щодо агресії в Азовському морі.

"Залежно, що Трамп називає агресією. Якщо він називає агресією дії українських військових кораблів – це одне, можна сперечатися, була ця агресія чи ні. Якщо він називає агресією дії російських прикордонників щодо припинення спроби порушення державного кордону Росії, це інше. Ми з цим не згодні", – додав він. Додамо, що Пєсков не конкретизував, в який із трьох днів саміту відбудеться зустріч Путіна із Трампом.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...