Буде загострення? В Азовське море зайшли два військові кораблі РФ, ще один на підході

Голова Державної прикордонної служби України Петро Цигикал заявив, що 24 жовтня Росія завела до акваторії Азовського моря два військові кораблі, і ще один - на підході. Про це він розповів у рамках Львівського безпекового форуму, повідомляють Патріоти України.

"Вчора два сторожових кораблі - "Сиктивкар" і "Кизляр" були, внутрішніми водами Російської Федерації, доправлені до порту Азов, зараз вони знаходяться в акваторії Азовського моря", - сказав Цигикал.

Він наголосив, що в Азовське море нині направляється ще один російський військовий корабель. "Сьогодні почалось буксування ще одного корабля, "Стерегущій". Він пройшов, за нашою інформацією, Ярослав. Очікуємо його прибуття теж в Азов", - додав очільник Держприкордонслужби.

Цигикал зазначив, що крім цих кораблів, Росія вже має угруповання з більше 120 кораблів і катерів в Азовському морі. "На сьогодні ситуація достатньо серйозна, достатньо загрозлива", - заявив він.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...