"Будете сидеть на подвале": Як в "ДНР" стимулюють наповнення бюджету (відео)

У Донецьку бойовики "віджали" ринок "Покровський".

"Народна міліція" "ДНР". Фото: ria.ru.

У мережі з'явився запис розмови власниці ринку "Покровський" в Донецьку з представником незаконної організації «ДНР», повідомляють Патріоти України з посиланням на "Новости Донбасса".

Чоловік у військовій формі звинуватив жінку в саботажі роботи ринку і пригрозив їй, що напише заяву «міністру внутрішніх справ ДНР» Олексію Дикому.

На прохання представитися він відповів: «Дізнаєтесь свого часу». Після цього пригрозив власниці ринку ув'язненням «в підвалі».

«Ви, напевно, в підвалі ще не сиділи, - «МГБ ДНР»... - Я вам просто констатую факт: Не такі, як ви там сиділи», - заявив чоловік.

Тепер підприємцям, які працюють на території ринку необхідно платити оренду угрупованню «ДНР» через «дочірнє підприємства Республіканський ринок №2/3», а не ТОВ «Свята Діва Марія». Це випливає з оголошення, яке було розміщено для працівників ринку напередодні.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...