Будні "Чорної бригади": Фоторепортаж з Авдіївки

Бійці 58-ї бригади, 16-го батальйону і 74-го окремого розвідбату сьогодні тримають оборону Авдівки.

Бійці ЗСУ допомагають мешканцям Авдіївки. Фото: Голос.

Журналісти показали життя українських військовослужбовців, які понад рік успішно відбивають атаки терористів на Авдіївку Донецької області, пишуть Патріоти України з посиланням на golos.com.ua.

5 лютого 2016 року у відповідь на обстріли українські бійці відкрили вогонь і вигнали сепаратистів із "промки" в Авдіївці. В операції брали участь групи розвідки 58-ї бригади, 16-го батальйону і 74-го окремого розвідбату.

Військові взяли під контроль Авдіївську промзону, укріпились й успішно відбивають атаки. Це дозволило тримати під вогневим контролем трасу, якою терористи раніше безперешкодно перевозили боєприпаси з Донецька у Горлівку. Саме за це стратегічне місце ось уже понад рік точаться запеклі бої.

Журналісти показали, як бійці 72-ї бригади, або як називають їх вороги "Чорної бригади", а також військові 81-ї бригади та інших підрозділів, тримають оборону на передовій.

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...