Будуть рятувати бандерівців: Ватажки "ЛДНР" оголосили про надання гуманітарної допомоги мешканцям України

Бойовики стурбовані техногенними ризиками на підконтрольній Україні території, зупинкою заводів, комбінатів та падінням рівня життя людей.

І.Плотницький та О.Захарченко. Фото: iPress.ua.

Ватажки незаконних збройних угруповань "ДНР" Олександр Захарченко і "ЛНР" Ігор Плотницький оприлюднили так звану "спільну заяву" про "програму надання гуманітарної допомоги жителям підконтрольних Києву районів Донбасу", повідомляють Патріоти України з посиланням на сепаратистські ЗМІ.

Ватажки фейкових "республік" нібито підготували "програму гуманітарної допомоги і екологічної безпеки". А "допомагати" бойовики зібралися жителям вільної від окупантів території України.

У "програмі", за словами ватажків "Л/ДНР", містяться такі пункти, як надання медичної та гуманітарної допомоги, "послуг" в сфері "освіти", "виплати ветеранам" і ще цілий "комплекс" важкореалізованих "заходів".

"Райони Донбасу, що залишені під контролем України, поставлені на грань гуманітарної та екологічної катастрофи. Ростуть техногенні ризики, зупиняються заводи, комбінати, продовжує падати рівень життя людей. У зв'язку з цим ми прийняли рішення реалізувати програму гуманітарної допомоги і екологічної безпеки для наших братів і сестер, які проживають в підконтрольних Україні районах Донбасу ", - йдеться в повідомленні.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...