"Буквально чути, як російський окупант топче українську землю": Українські бійці показали, якими вони бачать терористів у приціл (відео)

Ілюстрація: media2.24aul.ru

Українські захисники на одній з передових позицій на Донбасі показали, яким вони бачать ворога у прицілі. Таке відео оприлюднили волонтери фонду "Повернись живим", повідомляють Патріоти України.

Вони повідомляють, що так близько бачити ворога та його позиції стало можливим завдяки дорогому сучасному обалднанню, яке вдалося купувати завдяки пожертвам небайдужих.

"Бачити ворога ледь не в обличчя. Буквально чути, як російський окупант топче українську землю. Чути і мати витримку не ризикувати своїми, не здати позицію, не зробити необачний крок. Це відео з вашою допомогою зняли наші захисники на одній із передових позицій. Ворог гуляє українським Донбасом. Окопується і будує нові бліндажі. Ворог не знає, що ми спостерігаємо. Він у нас на гачку. І у слушний момент, за найменшої провокації, ми дамо йому відсіч", - йдеться у дописі до відео.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...