Бути чи не бути: У Раді провели рейтингове голосування за відставку Луценка (фотофакт)

У Верховній Раді провели рейтингове голосування щодо заяви генерального прокурора Юрія Луценка про відставку, її підтримали лише 38 депутатів, повідомляють Патріоти України.

Такк, голова ВР Андрій Парубій запропонував поставити заяву на рейтингове голосування. «Хто в залі підтримує заяву генерального прокурора Юрія Луценка, прошу проголосувати», - закликав спікер. Так, за це проголосували лише 38 депутатів із 332, зареєстрованих у сесійній залі.

Пізніше під час виступу депутат від фракції «Блок Петра Порошенка» Мустафа Найєм назвав «брехливою» заяву Луценка про відставку. «Це брехлива заява, це не заява. Ви знаєте, яка процедура походу у відставку: треба подати документ, і має подати президент. А це був піар», - переконаний Найєм.

Нагадаємо, сьогодні, 6 листопада, під час доповіді у парламенті про стан розслідування вбивства громадської активістки Катерини Гандзюк Луценко сказав, що подає заяву про відставку. Перший заступник голови ВР Ірина Геращенко заявила, що провладна коаліція не підтримає відставку Луценка.

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...