Був великий переполох серед друзів та ворогів: "Коломойський особисто телефонував залежним нардепам, щоб не голосували за воєнний стан на 60 днів", - журналіст

Олігарх сидить себе за кордоном, і рахує дні до 31 березня, в очікуванні падіння Порошенка. А тут воєнний стан з загрозою переноса виборів.

Бізнесмен Ігор Коломойський перед голосуванням у Верховній Раді щодо запровадження в Україні воєнного стану (ВС) просив підконтрольних йому нардепів не голосувати за 60 днів його дії. Про це у статті для повідомив перший заступник головного редактора ZN.UA видання Сергій Рахманін, зазначають Патріоти України.


"Кожному залежному депутатові зателефонував Коломойський особисто: ніяких 60 днів", – написав він.

Журналіст вважає, що Захід в особі канцлера Німеччини Ангели Меркель і держсекретаря США Майка Помпео "побачив" у плані президента України Петра Порошенка ввести воєнний стан на 60 днів по всій країні "натяк на спробу скасувати вибори".

"А про це з Петром Олексійовичем ніхто не домовлявся. Тому і розмовляли жорстко", – зазначив Рахманін.

За його словами, беззастережно не підтримали ініціативи також бізнесмен Рінат Ахметов, Радикальна партія та "Народний фронт", що входить у коаліцію.

Нагадаємо, 26 листопада – наступного дня після того, як Росія захопила катери Військово-морських сил України "Бердянськ" і "Нікополь", буксир "Яни Капу", а також 24 українських військовослужбовців, – Верховна Рада підтримала указ Порошенка про введення воєнного стану 10 областях на 30 діб.

Воєнний стан введено в Україні із 14.00 26 листопада до 14.00 26 грудня 2018 року. Президентські вибори заплановано в Україні на 31 березня наступного року, парламентські – на 27 жовтня.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...