"Били по ногах і в живіт": Політв'язень Гриб розповів про катування ФСБ

Бранець Кремля Павло Гриб, якого співробітники ФСБ викрали в білоруському місті Гомель, розповів правду про своє викрадення і тортури. Українець потрапив до російської тюрьми після побачення з росіянкою Тетяною Єршовою, повідомляють Патріоти України.

На суді хлопець зазначив, що співробітники ФСБ Росії викрали його 25-го серпня. "Після розмови я пішов на автовокзал, щоб повернутися до України, однак мене зустріли невідомі люди. Їх було п'ятеро. Виглядали як звичайні люди - джинси, чорні куртки. Мені на голову натягли капюшон, затягнули в мікроавтобус і вивезли в ліс. Били по ногах і в живіт, знімали це на камеру; забрали документи і зворотний квиток", - уточнив український політв'язень.

Павло зазначив, що його катували в якомусь спортивному залі. "Пам'ятаю, там була шведська стінка. Мені погрожували повісити на ній догори ногами. До рук прив'язали гирі. В туалет водили, але не давали ні пити, ні їсти. А вже потім - до слідчого. Той прямо сказав: "Або ти визнаєш все, або залишаєшся ще тут", - засвідчив Гриб.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....