Час не настав: Столтенберг розповів, за яких умов НАТО відмовиться від ядерної зброї

Генсек Альянсу закликав Німеччину та інших партнерів не відмовлятися від участі в ядерній програмі США в Європі.
Єнс Столтенберг. Фото: Рейтерс.

НАТО не відмовиться від ядерної зброї, якщо вона буде в Росії і КНР. Про це заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, передають Патріоти України із посиланням на німецьке видання Morgen Post.

"Мета НАТО - світ без ядерної зброї. Але світ не стане безпечнішим, якщо НАТО позбудеться всієї своєї ядерної зброї, в той час як Росія, Китай та інші залишать або будуть розширювати свої ядерні арсенали", - наголосив Столтенберг.

Генсек закликав Німеччину та інших партнерів Альянсу не відмовлятися від участі в ядерній програмі США в Європі. "Ця ядерна участь є важливою для НАТО. І я закликаю якомога більше партнерів-членів Альянсу стати частиною цієї ядерної участі, в тому числі Німеччину", - зазначив Столтенберг.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....