​Час застосовувати закон, Петро Олексійовичу: Порошенко натякнув, що "Інтер" фінансується Кремлем, і що з цим треба кінчати, але пристойно

Президент України наголосив на неприпустимості сценарію дестабілізації ситуації в Україні за допомогою засобів масової інформації, котрі фінансуються з Росії. Разом з тим Порошенко наголосив на необхідності дотримання законної процедури.

Таку заяву глава держави зробив під час наради з керівниками силових відомств щодо питання підпалу офісу телеканалу "Інтер", Повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу голови держави.

"Неприпустимо, щоб хтось вривався (в будівлі), підпалював - я впевнений в тому, що це не має ніякого відношення до патріотів. Сьогодні це не менше, а то й більше шкодить Україні, ніж будь-які контакти з провокаторами", - сказав Порошенко.

Також президент підкреслив, що силові відомства не повинні допустити ескалації насильства, а дії того чи іншого засобу масової інформації повинні оцінюватися в рамках закону.

"Разом з тим абсолютно неприпустима реалізація сценарію держави-агресора, коли через фінансування з Російської Федерації окремі засоби масової інформації намагаються дестабілізувати внутрішньополітичну ситуацію в Україні. Але реагування на це має бути виключно в рамках закону", - заявив голова держави, додавши, що для цього Верховна Рада, за ініціативою Ради національної безпеки і оборони, повинна забезпечити це на законодавчому рівні.

Варто зазначити, багато патріотів докоряють всім гілкам влади зі зволіканням у ліквідації агентів впливу держави-агресора в засобах масової інформації, що і спровокувало радикальний суспільний протест – протести біля «Інтеру». Щодо підпалу – голова МВС відкрито вказує на самопідпал. Багато хто киває на заявку з Москви до саміту G20.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...