Чекають з "розкритими обіймами": ГПУ викликала Януковича на допит, як підозрюваного (документ)

Екс-президента звинувачують у державній зраді та сприянні Росії в розгортанні агресії проти України.

ГПУ викликала Януковича на допит, як підозрюваного у державній зраді. Фото:iPress.ua

Генеральна прокуратура викликає на допити колишнього президента Віктора Януковича як підозрюваного у справі про державну зраду. Про це пише Українська правда, інформують Патріоти України.

Його викликають на допит та інші процесуальні дії 5 грудня й 9 грудня, на 10 ранку. Януковича чекають у кабінеті начальника слідчого відділу Головної військової прокуратури ГПУ в Києві.

Повістки, опубліковані на сайті ГПУ, надіслано за трьома адресами Януковича – зокрема, в Києві, в Нових Петрівцях Київської області та у Ростові-на-Дону в Росії.

Як відомо, 28 листопада генпрокурор Юрій Луценко виголосив підозру Януковичу, коли той вийшов на відеозв’язок із ростовського суду зі Святошинським райсудом Києва. Екс-президента звинувачують у державній зраді та сприянні Росії в розгортанні агресії проти України.

Повістки датовано тим же днем.



Росіяни намагаються обійти Часів Яр околицями й ведуть активний вогонь з артилерії та мінометів: У ЗСУ розповіли про ситуацію

середа, 1 травень 2024, 9:40

На околицях міста Часів Яр на Донеччині були спроби та намагання ворога взяти його в облогу. Про це в ефірі інформаційного телемарафону повідомив речник Оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. З...

На концерті Кобзона триває тисячний аншлаг:: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 1 травня

середа, 1 травень 2024, 7:58

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 01.05.24 орієнтовно склали: