Чекалкін розповів, чому не голосуватиме ні за Тимошенко, ні за Зеленського

Після початку "гібридної війни" Росії проти України киянин Дмитро Чекалкін згорнув свій дуже прибутковий розважальний бізнес в державі-агресорі, котрий розвивав багато років поспіль, і повернувся на Батьківщину

Передвиборчі кампанії лідерки "Батьківщини" Юлії Тимошенко та шоумена Володимира Зеленського пронизані лицемірством. Про це в ефірі "Прямого" заявив шоумен Дмитро Чекалкін, зазначають Патріоти України.

"Одним з визначальних факторів і характеристик цієї виборчої кампанії є лицемірство. У нас деякі кандидати могли б отримати якісь призи в цій номінації. Оскільки Юлія Володимирівна колись підписала, як відомо, кабальний договір, взяла на себе зобов'язання перед Путіним брати 50 з гаком мільярдів кубометрів газу, а зараз вона заявляє, що Україні досить і своїх, виявляється, розвіданих засобів газу. Вона разом з Януковичем набрала на 50 мільярдів кредитів, а сьогодні голосніше за всіх кричить про "зубожіння" і про "тарифний геноцид". Хоча основний сьогодні тягар - це український бюджет, це ті відсотки по кредитах, які ми повинні виплачувати всім міжнародним організаціям, які нам ці кредити надавали", - наголосив він.

На думку шоумена, таким самим лицемірством відзначається і Володимир Зеленський.

"У нього теж вистачає в його виборчої кампанії лицемірства. Те, що він зображує на екрані в образі оцього бідного вчителя Голобородька, зовсім не відповідає реальностям його декларації, яка нещодавно була оприлюднена. Сміятися протягом трьох років і експлуатувати тему "офшорів Порошенка", а потім, як виявилося, володіти офшорними компаніями, на яких, власне кажучи, всі його капітали... Як відомо, у Порошенка знайшли 3000 доларів на рахунках офшорних, які були оформлені для того, щоб передати свої капітали "сліпому" трасту. А у Зеленського, виявилося, всі компанії, які зареєстровані в Україні, вони всі збиткові, а всі реальні доходи акумулюються на цих рахунках, які відкриті на Кіпрі. Тобто, він вибачався перед Кадировим, оскільки він не може дозволити собі якимось чином образити релігійні почуття, і в той же самий час сміявся з "термосу" і "автофекалії", - зауважив Чекалкін.

"Мені довелося за роки своєї роботи в якості перекладача і дипломата сидіти за столом переговорів, за банкетними столами з усіма українськими президентами, практично з усіма прем'єр-міністрами і спікерами парламенту. Тому, напевно, Порошенко - один з небагатьох, за кого мені за ці роки не було соромно свого часу. Оскільки, на жаль, наш генофонд в дорозі сильно витратився, і ті персонажі, які стояли на вершині нашого олімпу, вони не були насправді гідними для того, щоб представляти 45-мільйонну націю", - наголосив Чекалкін.

За його словами, через інтернет, через російські телевізійні канали максимально просувається тема того, що Україна сьогодні не може залишатися з нинішнім політичним керівництвом, що потрібно обов'язково його поміняти, потрібні "нові обличчя", які, будуть грати роль ось таких ось корисних ідіотів Путіна і не зможуть уберегти цю країну від серйозних випробувань.

"Мої колеги, військові перекладачі, які сьогодні часто їздять по районам серйозних громадянських конфліктів, кажуть: не все так погано в українській політиці, щоб думати, що гірше не буває. Для Путіна завдання сьогодні - розвалити країну. Оскільки, як тільки перестане існувати Україна, не буде кому питати за окупований Донбас і анексований Крим. Тобто, максимально всі зусилля всієї ідеологічної пропагандистської машини, ось цієї російської гібридної війни спрямовані на те, щоб розколоти українське суспільство, змусити його розкластися зсередини", - додав Чекалкін.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...