Через борг? У Миколаєві вбили екс-начальника митниці

Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 115 КК України - "Умисне вбивство".

Фото: ФБ

Колишній начальник Миколаївської митниці Артур Поляков, який пропав без вісті 3 квітня, був убитий. Як повідомило джерело в прокуратурі, двоє підозрюваних у вбивстві вже затримані співробітниками поліції, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Новини-N".

З'ясувалося, що вбивця був повинен Полякову велику суму грошей - 50 тисяч євро плюс відсотки по боргу. З поверненням грошей виникли проблеми. В результаті боржники все ж призначили своєму кредитору зустріч - нібито щоб повернути борг. Під час зустрічі вони побили екс-митника, а потім один з них задушив Полякова зашморгом.

Відзначається, що вбивцею був фізично сильний чоловік, вагою близько 140 кілограмів. Також в одному з гаражних кооперативів міста був знайдений автомобіль загиблого Toyota Highlander. 10 квітня правоохоронці провели в Миколаєві кілька обшуків у даній справі.

Артур Анатолійович Поляков обіймав посаду начальника Миколаївської митниці в 2010-2014 рр. До цього працював заступником начальника Ягодинської митниці (на кордоні з Польщею), начальником Запорізької митниці. Загальний стаж роботи в митних органах - понад 22 років.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...