Через Яценюка: Саакашвілі привіз в Антикорупційне бюро заяву на себе самого (фото)

Голова Одещини просить перевірити ті звинувачення на його адресу, які були висловлені найближчими соратниками прем'єр-міністра.

Міхеїл Саакашвілі. Фото:antikor.com.ua

Голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі приїхав до офісу Національного антикорупційного бюро з проханням перевірити звинувачення у його бік. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Українську правду.

"Я приїхав запропонувати перевірити ті звинувачення стосовно мене, які були висловлені найближчими соратниками прем'єр-міністра", – сказав Саакашвілі.

"Вчора голова комітету (з питань економічної політики), близька особа до прем'єра Яценюка (Андрій) Іванчук дозволив собі, зовсім знахабнів, на своєму комітеті висловлювати певні слова в мій бік – він є представником групи, яка є символом корупції", – обурився Саакашвілі.

"Я хочу, щоб перевірили звинувачення його і інших щодо мене, а потім перевірили їх самих", – додав він.

Саакашвілі нагадав, що Одеський припортовий завод подав на нього до суду, та припустив, що це було зроблено з подачі Яценюка. "Я хочу, щоб перевірили цей завод, праву руку Яценюка Мартиненка, всіх директорів", – додав губернатор.

Раніше Саакашвілі заявив, що втрати українського бюджету від дії корупційних схем становлять не менше 5 мільярдів доларів. Серед головних корупціонерів він назвав Ахметова, Коломойського, Мартиненка, Іванчука.

У вівторок, 8 грудня, Саакашвілі повідомив, що готовий надати всі документи, що підтверджують його заяви про причетність до корупції Кабінету міністрів і великих бізнесменів країни.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...