Через Крим: Поклонська вирішила "прибрати" головного суперника Путіна

Причиною вона вказала посягання на територіальну цілісність Росії і неповагу до жителів Криму.

Фото: ЗМІ

Екс-прокурор анексованого Криму і так званий депутат Держдуми Росії Наталія Поклонська направила в російський ЦВК запит про зняття з виборів кандидата в президенти Ксенію Собчак, повідомляють Патріоти України.

"Так поводитися і нешанобливо ставитися до кримчан - недозволено. Звичайно ж, я мовчати не можу, тому направила відповідний депутатський запит на ім'я голови ЦВК Росії і прошу зняти з реєстрації кандидата в президенти Собчак за порушення закону. Я не розраховую на якісь документи реагування, але тим не менше ми, кримчани і севастопольці, позицію свою виклали і показали, що не треба до нас так ставитися. Ми - Росія, і якщо комусь це не подобається, то це його проблеми, але не наші", - заявила Поклонська.

За словами екс-депутата, кандидат у президенти "не має права публічно заявляти про те, що якась частина Росії не належить країні". "Це неприпустимо і заборонено федеральним законом", - заявила Поклонська.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...