Через приватизацію: Саакашвілі пояснив, чому Яценюка залишили на посту

​Голова Одеської ОДА заявив, що завданням прем'єр-міністра Арсенія Яценюка на наступні півроку буде приватизація в інтересах олігархів.​

Міхеїл Саакашвілі. Фото: скріншот

Українські олігархи забезпечили продовження роботи уряду Арсенія Яценюка, щоб у найближчі півроку встигнути приватизувати найважливіші підприємства. Про це заявив глава Одеської ОДА, лідер "Руху за очищення" Міхеїл Саакашвілі в ефірі програми "Шустер LIVE", зазначають Патріоти України.

"Я зараз боюся наступних шести місяців. Чому не можна залишати Яценюка, не дай Бог. Чому його залишили олігархи. На наступні шість місяців вони його залишили, тому що зараз вирішується питання приватизації, яку вони хочуть перетворити в прихватизацію", - зазначив він.

Саакашвілі заявив, що в наглядові ради великих підприємств призначають представників олігархів.

"Я хочу знати, чому, чого так запалився до своєї Батьківщини Ігор Коломойський. Чого він заявився і зустрівся з вищими посадовими особами держави в суботу та неділю. Це ж не просто так.

У скільки обійдеться кожному громадянину роздерибанення грошей, у скільки обійдеться візит Коломойського в минулий уїк-енд? Я хочу отримати відповідь на це питання, тому що просто так ця людина не приїхала би", - підкреслив глава Одеської ОДА.

Саакашвілі закликав в наступному місяці бити нинішній уряд по руках. "Не дай Бог, щоб вони щось прихватизували. Він залишився, і цей договірняк залишився тільки для приватизації", - підсумував він.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...