Через Саакашвілі відомого нардепа внесли в "чистилище" "Миротворця"

Дмитру Добродомову приписали незаконний перетин Державного кордону України та напад на прикордонників під час виконання ними своїх обов'язків.

Порив Саакашвілі через українсько-польський кордон. Ілюстрація:Гордон

Народний депутат, лідер громадського руху "Народний контроль" Дмитро Добродомов внесений Центром "Миротворець" в "чорний список". Дані про політика з'явилися на сайті "Миротворця", передають Патріоти України.

"Незаконний перетин Державного кордону України. Напад на прикордонників під час виконання ними своїх обов'язків з охорони державного кордону України в складі групи осіб. Участь в підготовці незаконного перетину державного кордону України особою без українського громадянства", - йдеться в поясненні Центру.

Масований удар 29 березня: У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет вдалося збити

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:57

Протиповітряна оборона в ніч на 29 березня знищила 84 повітряні цілі противника з 99, якими Росія атакувала Україну,, заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук, передають Патріоти України. Пряма мова: "В ніч на 29 березня 2024 року противник зав...

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...