"Через тиждень залишилося б 9 областей": На КремльТБ "роздерибанили" Україну

Скандальний російський політик Едуард Лимонов закликав сусідів України - поляків, румунів, угорців, словаків і росіян поділити між собою країну.

Е.Лимонов. Фото: ИноСМИ.

Територію України необхідно скоротити до дев'яти областей, розділивши інші між сусідніми державами. Про це на одному з федеральних телеканалів Росії заявив скандальний російський політик і письменник, лідер партії "Інша Росія" Едуард Лимонов, пишуть Патріоти України.

"Я пропоную розділити Україну. Давайте поляки, румуни, угорці, словаки і Росія заявимо претензії на території. Таким чином, територія України зменшиться до дев'яти областей. Ми заберемо собі чотири області. Поляки заберуть собі зі Львовом", - цитує слова Лимонова у своєму Facebook політолог Олеся Яхно-Белковська.

На переконання Лимонова, якби МЗС РФ доклав "тиждень зусиль", то цей сценарій міг би відбутися.

"А історія з Мінськом - це глухий кут, там гинуть наші люди...", - додав він.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...