"Чому б ні?": Медведчук розповів про нафтовий бізнес дружини в Росії (інфографіка, відео)

Лідер проросійського руху "Український вибір" Віктор Медведчук визнав, що його дружина, відома телеведуча Оксана Марченко, має бізнес у Росії, повідомляють Патріоти України.

"Моя дружина не займається бізнесом, вона володіє бізнесом, а керую ним я. Чому я не можу володіти бізнесом? Тому що мої улюблені у лапках американці в березні 2014 року ввели щодо мене санкції", — заявив кум президента РФ Володимира Путіна в ефірі телеканалу NewsOne.

За словами Медведчука, із цим пов'язані всі особливості бізнесу, який належить зараз його сім'ї. Зокрема журналісти стверджували, що сім'ї Медведчука вдалося обійти ключових гравців на російському нафтогазовому ринку й отримати доступ до одного з трьох найбільших нафтогазових родовищ Росії, запаси якого оцінюють у десятки мільйонів тонн.

Повідомлялося, що Марченко є засновницею і кінцевим бенефіціаром не менше десяти компаній, які займаються нерухомістю та будівництвом, працюють у сільському господарстві, заготовляють ліс, проводять інженерні дослідження, займаються фінансами і працюють у медіа.

При цьому Медведчук підкреслив, що інформація у ЗМІ в основному відповідає дійсності. "Та інформація, у більшості, за змістом та обсягом дійсно відповідає дійсності, тому що це все вказано у деклараціях. Все є у доступних джерелах... З приводу тих об'єктів, про які йде мова в публікації, це правда, я це підтверджую... Податкові органи України знають усе", — резюмував він.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...