"Чому ми маємо турбуватися про Україну": У Держдепі пояснили скандальне питання Тіллерсона

Тіллерсон фактично заявив, що США та Європа не повинні скасовувати санкції, введені проти Росії через її вторгнення до України та окупацію Криму.

Рекс Тіллерсон. Фото: news-factor.ruПредставник Держдепу США Роберт Хаммонд пояснив, чому держсекретар США Рекс Тіллерсон поставив на саміті в Італії главам МЗС країн G7 питання про те, чому американські платники податків повинні турбуватися про Україну, повідомляють Патріоти України з посиланням на Bloomberg.

Хаммонд назвав питання держсекретаря США про Україну "риторичним прийомом".

Тіллерсон фактично заявив, що США та Європа не повинні скасовувати санкції, введені проти Росії через її вторгнення до України та окупацію Криму.

"Питання, напевно, змусило би будь-якого європейського чиновника побоюватися, що Трамп може послабити санкції та дозволити колишній радянській державі повернутися на орбіту впливу Росії", - пише Bloomberg.

Нагадаємо, секретар Державного департаменту Сполучених Штатів Рекс Тіллерсон перед тим, як відбути з візитом до Москви, поцікавився у своїх європейських колег з країн "Великої сімки", чому американські виборці повинні переживати за конфлікт в Україні.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: