Чому нардеп-українофоб Новинський досі не сидить: Порошенко відповів на злободенне запитання

Голова держави натякнув на спроби провокацій, а також, що російський олігарх з українським паспортом змушений рахуватись з владою України щодо провокативних масових акцій проросійських елементів, і всіляко уникає приводів для позбавлення недоторканості

Президент Петро Порошенко на підсумковій прес-конференції, що зараз відбулася у Києві, позитивно оцінив вчорашні дії спецслужб, які запобігли зриву Об`єднавчого собору у Києві, зазначають Патріоти України, та відповів на ряд питань журналістів.

"Як ви помітили вчора не було жодних ексцесів. Плани (у противників автокефалії, - ред.) були наполеонівські: мали привезти бабусь, влаштувати хресні ходи. Це демократія, але якщо хтось намагався пронести вибухові речі, це було зупинено. Була проведена відповідна робота", - прокоментував глава держави ефективність діяльності силивиків.

"Місія спецслужб виконана на тверду четвірку з плюсом. За п`ятибальною системою", - наголосив глава держави.

На питання, чому МВС та СБУ не реагує на антиукраїнську діяльність нардепа Вадима Новинського, який доклав чимало зусиль, аби зірвати процес отримання Томосу, президент зауважив: "Я не вказую хто має сидіти, а хто має бути звільнений".

"Так, я спілкувався з Новинським напередодні 14 жовтня. Я знав, що вони планують привезти тітушок (мова про свято Покрови, коли була загроза сутичок біля Лаври, - ред.). Меседжі президента були почуті", - запевнив Порошенко.

Нагадаєм, щороку 14 жовтня в Україні святкують день Покрова Пресвятої Богородиці, дуже важливе для православних віруючих свято, та День захисника Вітчизни.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...