"Чорна каса" Януковича аукнулася і в США: Дональд Трамп покарав керівника свого штабу

​Сам Трамп і його найближче оточення вважають, що зараз передвиборча кампанія мільярдера переживає кризу.

Клієнтам Пола Манафорта щось не щастить. Фото: nr2.com.ua.

Кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп понизив на посаді главу своєї передвиборної кампанії, колишнього радника екс-президента України Віктора Януковича Пола Манафорта. Про це пише The New York Times, відзначаючи, що перестановки в штабі Трампа проходять вже вдруге за місяць, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За даними видання, хоча Манафорт, який очолив виборчий штаб Трампа менше двох місяців тому, формально збереже за собою свою нинішню посаду, але зміни в штаті, які були здійснені в неділю, по суті представляють собою зниження Манафорта на посаді.

Також NYT зазначає, що сам Трамп і його найближче оточення вважають, що зараз передвиборча кампанія мільярдера знаходиться в кризі.

Згідно з новими кадровими рішеннями, Стівен Беннон, виконавчий голова Breitbart News LLC, стане виконавчим директором республіканської кампанії, а Кельян Конвей, старший радник і соціолог Трампа, стане менеджером передвиборної кампанії.

Нагадаємо, раніше New York Times написав, що Манафорт міг отримати від Януковича і Партії регіонів $12,7 млн. Пізніше в НАБУ підтвердили, що прізвище Манафорта фігурує в так званій чорній касі регіоналів.

Нова загроза? РФ готує до спуску на воду два кораблі для Чорноморського флоту, один з них - носій ракет "Калибр"

четвер, 2 травень 2024, 8:05

Найближчим часом у РФ має відбутись спуск на воду двох кораблів, які призначені для Чорноморського флоту: малого ракетного корабля проєкту 22800 "Каракурт", який має назву "Тайфун" та патрульного корабля проєкту 22160 типу "Василий Быков", який має наз...