Чорна середа для Кремля: Трамп підписав закон про нові санкції проти РФ

Крім того, Трамп схвалив обмеження президента США в односторонньому порядку без узгодження з Конгресом скасовувати санкції проти Росії.

Трамп підписав закон про нові санкції проти РФ. Ілюстрація:pravda.if.ua

Президент США Дональд Трамп підписав закон про нові санкції щодо Росії. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на представника Білого дому, передають Патріоти України.

Повідомляється, що Трамп підписав закон про введення нових санкцій проти Росії, Ірану та Північної Кореї. Крім того, він схвалив обмеження президента США в односторонньому порядку без узгодження з Конгресом скасовувати санкції проти Росії.

Також повідомляється, що Трамп підписав закон про санкції проти Росії та додав заяву, в якій зазначено, що адміністрація виконуватиме закон із застереженням щодо його дії і конституційності деяких положень. Зокрема, в заяві, яка є в розпорядженні Bloomberg, йдеться про стурбованість обмеженням президентської влади, яке може негативно вплинути на здатність США працювати з союзниками.

Як відомо, 1 серпня віце-президент США Майк Пенс анонсував, що Трамп підпише закон незабаром.

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...