"Чорний список": В Україні вже знають, кого з російських артистів не пустять на Євробачення-2017

Антон Геращенко: "У Євробаченні в наступному році зможуть взяти участь лише ті виконавці, які «розуміють, що захоплення Криму і окупація частини Донбасу - це був злочин».

В наступному році Україна прийматиме Євробачення. Фото: 112.ua.

На музичний конкурс не зможуть потрапити ті кандидати від Росії, які висловлюються «в підтримку російської агресії проти України». З такою заявою в інтерв'ю радіостанції «Говорить Москва» виступив депутат Верховної Ради Антон Геращенко, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Геращенко нагадав про існування «чорного списку» російських діячів культури, яким офіційно заборонений в'їзд на територію країни. У «Євробаченні» в наступному році зможуть взяти участь лише ті виконавці, які «розуміють, що захоплення Криму і окупація частини Донбасу - це був злочин».

«Тому якщо на конкурс «Євробачення» в Україні російський народ обере співака або співачку, що не висловлюються на підтримку агресивної політики Росії, не ображають національну гідність України, то я не бачу ніяких до цього перешкод», - сказав Геращенко.

Нагадаємо, на «Євробаченні-2016» перемогла Джамала. Друге місце дісталося австралійці Демі Ім. Російський співак Сергій Лазарєв посів третє місце.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...