Чим далі, тим цікавіше: Савченко заявила, що Захарченко і Плотницький не є терористами (відео)

Колишня соратниця Тимошенко апелює до військового статуту, і переконанням, що ця парочка не причетна до злочинів над мирними громадянами та військових злочинів. Ну не бачить вона такого – і все.


За словами народного депутата Надії Савченко, лідери сепаратистів на Донбасі Олександр Захарченко і Ігор Плотницький не є терористами, наголошують Патріоти України. Про це нардепка заявила у програмі Сергія Руденка на Еспресо.TV.

"Для мене Захарченко і Плотницький не є терористами. Треба відкрити військовий статут, правила ведення війни, і почитати, що таке тероризм. Ні, терористами вони не є. Є чітко визначений набір понять того, що входить до тероризму. Там є частина сепаратистів і частина колаборантів. Є частина окупованого населення", - сказала Савченко.

Нардеп пояснила, що державі треба вирішити чи йдеться про АТО чи про війну на Донбасі і тоді буде простіше з визначенням лідерів так званих ДНР та ЛНР.

"Кожна маріонетка, згадайте таку гарну казку про Буратіно, може вийти з-під влади свого ляльковода. Я можу діяти незалежно від чиєїсь волі. Кожна людина має свій розум і може робити вчинки", - додала нардеп, відповідаючи на питання чи вважає вона лідерів сепаратистів маріонетками російського президента Володимира Путіна.

Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

вівторок, 16 квітень 2024, 21:02

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної об...

"Членство України в НАТО корисне тільки для Третьої світової війни": Фіцо зробив чергову скандальну заяву

вівторок, 16 квітень 2024, 20:53

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо вважає, що членство України в НАТО «може спровокувати глобальний конфлікт». Про це повідомляє Kresy, передають Патріоти України. При цьому Фіцо припустив «перспективу пошуку примирення з Росією після війни». «Післ...