Чиновникам є що приховувати? Стали відомі скандальні подробиці вибуху міномету "Молот" під Рівним

Поранені під час вибуху міномету "Молот" на полігоні в Рівному українські військові вважають, що це не було подвійне заряджання, як стверджує офіційна версія, заявила волонтер Ольга Решетилова, повідомляють Патріоти України.

"Один з тих, хто вижив, говорив, що бачив, як вилетіла перша міна. Після цього командир батареї перевірив стовбури з ліхтариком. А командир воював з 2014 року, у них вже до автоматизму доведено після кожного пострілу перевірити ствол. І потім було дано наказ "заряджай" і пролунав вибух", - сказала вона.

За її словами, до вибуху "Молота" залишилося багато питань. н"Наприклад, там не знайшли хвостовик від міни, а для експертизи він дуже важливий. А якби було подвійне заряджання, то хвостовиків має бути два, де вони? Що стосується запобіжника, в усіх випадках розривів, які мені відомі, він залишається прикрученим до шматку стовбура. А тут він лежав окремо метрів за сто. Питання для експертів є", - підсумувала волонтер.

Джерело: Обозреватель

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...