Дайте скрепам корвалолу: Американці знайшли європейцям заміну російського газу

Член американського Конгресу Девін Нуньєс заявив, що Європі необхідно підтримати прокладку Трансадріатичного газопроводу з Азербайджану до Італії, повідомляють Патріоти України.

За словами конгресмена, газопровід є єдиним рецептом зниження залежності Європи від російського газу. Нуньєс зазначив, що Європа, зокрема Німеччина, так перестануть годувати "російського ведмедя" грошима.

Він заявив також, що єдиною перешкодою будівництва газопроводу є російська пропаганда в Італії."З будівництвом Трансадріатичного газопроводу з'явиться ще одне джерело газу для Європи. Ця обставина знизить залежність європейських країн від російського газу", = заявив Нуньєс.

Відзначається, що ТАР разом з Південно-Кавказьким газопроводом і Трансанатолійським (TANAP) становить проект "Південного газового коридору", який передбачає транспортування 10 млрд кубометрів азербайджанського газу з Каспію через Грузію і Туреччину в Європу. 4 липня Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) схвалив кредит на проект Трансадріатичного газопроводу (ТАР).

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...